over ons

IJs maken: waar dromen en smaken samenkomen.

Over ons: Koppes Gelato

Over ons:
Koppes Gelato

Wij zijn twee broers (Enrique & Moreno) die eigenaren zijn geworden van Koppes Gelato Company. Wij werken ook beide bij Koppes Snacks, waar wij zelf het ijs al maakten in de keuken. We zijn alweer een tijdje bezig met het produceren van ijs en de ruimte wordt te klein voor ons. Daarom wilden wij groter gaan, verderop kwam er een plekje vrij om daar ijs te gaan produceren. Het pandje wat wij gevonden hebben, is achter de Haarlemse bakker en is gevestigd op de Hagelingerweg 65B. Wij willen eind februari - begin maart 2024 starten in ons eigen pand. En tot die tijd zullen wij het vanuit Koppes maken.

Enrique Koppes en Moreno Koppes - over ons
Koppes gelato company - ijs

Wij maken ons ijs vanaf de basismix tot en met het ijs helemaal zelf. Al ons ijs wordt gemaakt door middel van natuurlijke producten uit Italië. Enrique heeft vanaf kleins af al een droom om ze eigen ijs te maken en Moreno vond dat heel interessant om ze broer daar mee te gaan helpen. Daarom gaan wij het samen doen.

Wij worden nu dus helemaal apart van Koppes Snacks. Maar wij blijven het ijs maken voor Koppes Snacks, waar je dan nog steeds je ijsje kan halen. En je kan via de webshop van Koppes Gelato je eigen ijstaart of je ijsemmertje bestellen. Wij willen ons ook meer gaan richten op de horeca (voornamelijk restaurants). Wij leveren nu al aan verschillende restaurants in de omgeving, zoals Grand Cafe Staal, Ristorante La Mia, Restaurant Boschbeek, Bartje Bloemendaal, De Bank Santpoort en Shoarma Grillroom Ramsis.